Verbeek rekent op vertrek bij Den Bosch, Smal kan naar Eredivisie

Verbeek rekent op vertrek bij Den Bosch, Smal kan naar Eredivisie

26 mei 2020 – FC Den Bosch-aanvoerder Danny Verbeek staat voor een vertrek bij die club. De aanvaller staat in de belangstelling van clubs uit het binnen- en buitenland en beschikt over een aflopend contract. Bovendien deed zijn huidige club hem nog géén nieuwe aanbieding, mede vanwege de financiële situatie.Dat schrijft het Brabants Dagblad. FC Den Bosch moet het spelersbudget door de crisis flink inkrimpen en de salarissen gaan ook omlaag. Verbeek heeft begrip voor de situatie, maar moet logischerwijs ook aan zichzelf denken. "De kans dat ik vertrek is een stuk groter dan dat ik blijf", erkent hij, ondanks dat hij het betreurt. "Ik kom hier vandaan en ik ben hier begonnen. Maar ik heb natuurlijk ook een vrouw en kindjes voor wie ik geld moet verdienen. Dat begrijpen de fans ook." Om welke clubs het gaat die interesse hebben, is niet bekend.

Volendammers Smal in belangstelling
Ook FC Volendam-back Gijs Smal vertrekt mogelijk bij de Eerste Divisie-club. De 22-jarige linksback, die met zes goals en tien assists een belangrijke kracht was voor Het Andere Oranje dit seizoen, beschikt over een aflopend contract. Er is interesse uit de Eredivisie, zo vertelt hij tegenover PéSide.

"Ik heb nog geen idee waar ik volgend seizoen speel. Er is interesse vanuit de Eredivisie, maar het zou ook kunnen zijn dat ik volgend seizoen nog bij FC Volendam speel. Ik heb het erg naar mijn zin bij Volendam, maar ik denk dat iedereen graag in de Eredivisie zou willen spelen. We zullen zien wat deze onzekere tijden zullen brengen", aldus Smal.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 2 juli 2020

  2. woensdag 1 juli 2020