ADO-transfer Bourard en GAE-transfer Idzes onzeker door fout

26 mei 2020, 08:56   Bijgewerkt: 26 mei 2020, 09:01

De transfer van Samy Bourard naar ADO Den Haag staat op losse schroeven. De middenvelder van FC Eindhoven beschikt(e) over een aflopend contract, maar de zaakwaarnemer heeft de verbintenis vergeten om op te zeggen. Daarom loopt de verbintenis stilzwijgend een jaar door. Datzelfde geldt voor de naar Go Ahead Eagles ophanden zijnde overgang van Jay Idzes (foto).

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en De Stentor. De voetballers moeten ondanks een aflopend contract hun verbintenis bij FC Eindhoven opzeggen, anders wordt die stilzwijgend verlengd, zoals dat andersom ook moet gebeuren met een formele ontslagbrief. Meestal sturen clubs die voor 1 april, maar FC Eindhoven heeft die niet verstuurd.

Lees ook: 'ADO heeft Bourard binnen, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/367662/go-ahead-idzes-komt-transfervrij-verdediger-beukema-verlengt/,_blank,Idzes transfervrij naar Go Ahead]'

Voetballers moeten dat voor 15 mei doen, maar dat is niet gebeurd. Bourard werd anders dan Idzes nog niet gepresenteerd bij ADO Den Haag, maar was met zijn hoofd wel al bij een overgang naar de Hofstad. Toch hoopt zijn zaakwaarnemer dat de overgang op korte termijn alsnog rondkomt, eventueel met transfersom. Karim Essikal heeft dezelfde situatie, maar vond vooralsnog geen nieuwe club.

Voor Idzes is het slecht nieuws, omdat Go Ahead Eagles geenszins van plan is om in deze coronatijden een transfersom op tafel te leggen. "Maar we hopen uiteindelijk met alle partijen tot een goeie oplossing te komen, zowel voor speler als clubs", laat Paul Bosvelt weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen