'NAC Breda laat oog vallen op transfervrije Drost'

'NAC Breda laat oog vallen op transfervrije Drost'

26 mei 2020 – NAC Breda hoopt zich voor komend seizoen te versterken met Jesper Drost (27). De middenvelder zit mede door veel blessureleed op een dood spoor bij Heracles Almelo en mag daar transfervrij vertrekken met een aflopend contract in het vooruitzicht. Hij moet samen met Thom Haye het voetballende hart gaan vormen van de Eerste Divisie-club.Dat schrijft BN/De Stem althans. De verwachting is dat Haye deze week officieel wordt overgenomen van ADO Den Haag voor zo'n 75.000 euro. Eerder dit seizoen werd hij nog gehuurd van de Eredivisionist, maar tekent nu een driejarig contract in Breda.

De zaakwaarnemer van Drost is op de hoogte van de belangstelling van NAC Breda. Eerder speelde hij voor PEC Zwolle en FC Groningen en kwam tot 182 wedstrijden op het hoogste niveau van Nederland. Zijn doorbraak kende hij echter op het tweede niveau van Nederland, waar hij vermoedelijk dus weer terugkeert.

Verder hoopt Peter Hyballa ook Arno Verschueren te behouden in de zomer. De middenvelder heeft een tot 2021 lopend contract, maar staat in de belangstelling van diverse buitenlandse clubs. Om een transfervrij vertrek te voorkomen, moet hij dus vertrekken uit Breda. Toch hoopt de Duitse oefenmeester ook hem te behouden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 21 januari 2021

  2. woensdag 20 januari 2021