'Feyenoord onderneemt toch weer een poging voor Linssen'

'Feyenoord onderneemt toch weer een poging voor Linssen'

25 mei 2020 – Feyenoord onderneemt toch weer een poging voor Bryan Linssen. Onderhandelingen tussen beide partijen werden eerder beëindigd, omdat het verschil tussen vraag en aanbod te groot bleef. Zo definitief als het leek, blijkt het toch niet te zijn. Behalve de nieuwe poging van Feyenoord, zelf zou Linssen de deur ook nog op een kier hebben staan.

Het Algemeen Dagblad en Voetbal International maken beide melding van de hernieuwde interesse. Volgens het AD hoopt Feyenoord Linssen alsnog te kunnen verleiden. Echter kan de linkerspits ook rekenen op belangstelling vanuit Duitsland, Engeland en Dubai. VI weet dat het gaat om Burnley en Union Berlin, die in hun land beide op het hoogste niveau spelen.

Lees meer: Linssen kreeg van Vitesse een betere eerste aanbieding

Het weekblad voegt eraan toe technisch directeur Frank Arnesen vermoedelijk op advies van Dick Advocaat nog een keer contact heeft opgenomen met Linssen en zijn management. Arnesen hoopt op een opening om opnieuw gesprekken te voeren. In de eerste onderhandelingen was niet alleen het salaris een heikel punt, maar ook de lengte van het contract. Feyenoord denkt aan een tweejarige verbintenis, maar Linssen wil vanwege zijn dertigjarige leeftijd een bepaalde zekerheid en opteert daarom voor een driejarig contract.

Linssen laat aan De Gelderlander weten dat hij nog met niemand contact heeft gehad. "Ik word plat gebeld, maar er is momenteel niets concreet. Ik neem dit allemaal voor kennisgeving aan."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021