"Als bod Genk leidt tot goede deal, dan gunnen we dat Dessers"

25 mei 2020, 19:55

Heracles Almelo gunt Cyriel Dessers een transfer naar Racing Genk, maar onderhandelingen tussen beide clubs zijn nog niet aan de gang. "Er is contact geweest en een bod gedaan, maar het feit dat we niet om tafel zitten, dat zegt genoeg", aldus Tim Gilissen, de technisch directeur van Heracles.

Volgens Belgische media verlangt Heracles zes miljoen euro. "Er is nog geen bedrag genoemd. We zitten in de fase dat wordt afgetast wat de bandbreedte van de transfersom zou moeten zijn", weerspreekt Gillissen tegenover de Tubantia. "Dat er interesse is voor de topscorer van de Eredivisie is logisch. Al zouden wij hem ook graag houden. Maar als het bod van Genk serieus wordt en het leidt tot een goede deal, dan gunnen we dat Cyriel."

Genk is de club waar Dessers als kind fan van was. De 25-jarige aanvaller speelde daarentegen niet in de jeugdopleiding van de club. Bij OH Leuven maakte Dessers zijn debuut in het profvoetbal. Via Sporting Lokeren, NAC Breda en FC Utrecht streek de spits afgelopen zomer neer bij Heracles, waar hij in 26 Eredivisie-wedstrijden vijftien keer scoorde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen