RKC Waalwijk verlengt met drietal, Zuijderwijk langer bij Willem II

RKC Waalwijk verlengt met drietal, Zuijderwijk langer bij Willem II

25 mei 2020 – RKC Waalwijk beschikt ook volgend seizoen over Hans Mulder, Paul Quasten en Mike Grim. Het drietal heeft een nieuw contract gekregen. Het trio tekende voor één seizoen. "De twee eerstgenoemden zijn de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot leiders in zowel de kleedkamer als op het veld en hebben hun sporen verdiend in het profvoetbal", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld."Bovendien hebben zij vorig seizoen allebei hun waarde getoond in de Eredivisie, waardoor we erg blij zijn dat ze ook komend seizoen voor RKC uitkomen", vervolgt Van Mosselveld op het clubkanaal van de Brabanders. Mulder gaat voor zijn tiende seizoen (verdeeld over twee periodes) bij RKC Waalwijk, Quasten speelt sinds 2017 op de linkerflank voor RKC.

Grim, de zoon van trainer Fred, kwam vorige zomer als derde doelman naar Waalwijk. "Mike heeft op zijn beurt in trainingen en wedstrijden van het tweede elftal laten zien een talentvolle doelman met potentie te zijn. We zijn content dat we Mike ook komend seizoen weer mogen toevoegen aan ons keepersgilde", aldus Van Mosselveld.

Willem II
Ook RKC's provinciegenoot Willem II maakte een contractverlenging wereldkundig. De Tilburgers hebben de verbintenis van Rick Zuijderwijk opengebroken en verlengd tot medio 2023. Sind dit seizoen behoort de negentienjarige middenvelder tot de A-selectie. "Hij heeft veel potentie en de juiste mentaliteit om een vaste waarde in het eerste elftal te kunnen worden", zegt technisch directeur Joris Mathijsen. Zuijderwijk: "Ruim een jaar geleden was ik dolblij mijn eerste contract te tekenen. Sindsdien is er veel gebeurd. Ik ben overgeheveld naar de selectie en heb minuten gemaakt in de Eredivisie en het bekertoernooi. Daarvoor ben ik de club heel dankbaar. Ook heb ik mijn VWO-diploma gehaald. Op deze prestaties ben ik erg trots."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 2 juli 2020

  2. woensdag 1 juli 2020