'Feyenoord wil af van Narsingh, Fer in belangstelling Besiktas'

25 mei 2020, 16:19

Bij Feyenoord staat een aantal spelers voor een vertrek. De Rotterdammers doen Luciano Narsingh in de verkoop en George Johnston wil verhuurd worden. Daarnaast is contractverlenging van Eric Botteghin en Leroy Fer (nog) ver weg. Mogelijk dat één van de twee Feyenoord transfervrij verlaat. Fer zou in de belangstelling staan van Besiktas

Met dat nieuws komt het doorgaans betrouwbare twitteraccount Feyenoord Transfermarkt naar buiten. Narsingh mag tegen elk aannemelijk bod uit uitkijken naar een nieuwe werkgever. Echter hebben zich nog geen clubs gemeld. Met zijn salaris drukt hij flink op de begroting van Feyenoord. Johnston heeft een verzoek tot verhuur neergelegd op het bureau van technisch directeur Frank Arnesen. De 21-jarige centrale verdediger kwam vorige zomer over van Liverpool, maar kwam geen enkele keer in actie.

Botteghin en Fer

Verder onderhandelt Feyenoord nog met Botteghin en Fer om hun contracten te verlengen, maar lijkt er nog geen schot in de zaak te zitten. 'Tegenvoorstellen van beiden mochten tot nu toe bij Feyenoord niet baten. Ook al is het pas mei, is de kans aannemelijk dat één van de twee niet in een contractverlenging gaat slagen', aldus Feyenoord TM.

Fer had een optie in zijn aflopende contract. Die lichten betekende voor Feyenoord dat het salaris minimaal gehandhaafd moest blijven. Gezien de huidige tijd is dat geen optie voor de club. Naar verluidt ligt Besiktas op de loer om Fer transfervrij te contacteren. De middenvelder zou een driejarig contractvoorstel op zak hebben met een aanzienlijk beter salaris dan bij Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen