Zlatan zwaargeblesseerd op training, João Félix ook out

Zlatan zwaargeblesseerd op training, João Félix ook out

25 mei 2020 – Zlatan Ibrahimovic moet vrezen voor een zware blessure. De Zweedse aanvaller heeft bij de training van AC Milan een kuitkwetsuur opgelopen en gevreesd wordt voor een langdurige blessure. Het zou zelfs kunnen zijn dat hij zijn achillespees heeft afgescheurd, zo is de verwachting. Ook voor João Félix kwam vervelend blessurenieuws.Als Zlatan Ibrahimovic inderdaad zijn achillespees heeft afgescheurd, is het normaliter einde loopbaan voor Ibracadabra. De spits ging maandag met een karrelje van het trainingsveld, zo merkte Sky Sports op, en hinkte nadat hij gedoucht had nog steeds. Aan het begin dit jaar kampte hij ook al met klachten aan zijn kuit, al lijkt het ditmaal serieuzer.

Als de blessure zo ernstig is als gedacht, komt een eventuele herstart van de Serie A sowieso in gevaar voor Zlatan. En dus mogelijk zelfs zijn loopbaan: eerder herstelde Zlatan al van een zware blessure, maar met een aflopend contract in het vooruitzicht is het de vraag of de 38-jarige spits dat nog zal doen. Volgens zijn goede vriend Sinisa Mihajlovic was het plan om terug te keren naar Zweden óf bij Bologna te komen voetballen.

Blessure João Félix 
Ook João Félix kreeg zeer slecht blessurenieuws: net als in Italië heeft men in Spanje de training opgestart. De Portugese aanvaller viel maandag daarbij uit bij Atlético Madrid met pijn in zijn linkerknie. Uit onderzoek blijkt dat hij schade heeft opgelopen, al is het onduidelijk hoelang hij uit de roulatie zal liggen. Aangezien het om een knieblessure gaat, kan het zomaar zijn dat ook voor hem de rest van het seizoen erop zit. Dit seizoen kwam de peperdure aanvaller tot 28 officiële duels namens Atléti, waarin hij zes keer scoorde. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 9 juli 2020

  2. woensdag 8 juli 2020