SC Heerenveen unaniem akkoord over loonoffer

SC Heerenveen unaniem akkoord over loonoffer

25 mei 2020 – SC Heerenveen is de volgende Eredivisie-clubs met tijdelijke salarisverlaging. De selectie, staf en het management hebben een unaniem akkoord bereikt. "Vanaf het eerste moment was iedereen in de selectie bereid mee te denken", zegt aanvoerder Hicham Faik."Het zijn zware tijden. Dat is bij sc Heerenveen niet anders. We zijn solidair met de club, de mensen die hier werken, de supporters, sponsoren en iedereen die nog meer bij sc Heerenveen betrokken is", vervolgt Faik op het clubkanaal van de Friezen. "Wij zijn heel blij dat we op deze manier iets voor de club kunnen doen."

Lees ook: 'NEC pikt multifunctionele Bruijn op bij sc Heerenveen'

Algemeen directeur Cees Roozemond: "Alleen samen komen we door deze crisis. Dat begrijpt onze spelersgroep gelukkig heel goed. Een prachtig gebaar van de selectie en alle collega's die hun steentje bijdragen door in te leveren voor het grotere goed. Dit sterkt ons in de overtuiging dat we ons door deze crisis heen kunnen slaan."

Om Heerenveen door de coronacrisis te loodsen is er veel meer nodig. Roozemond kondigde vorige week aan dat de club niet aan een reorganisatie ontkomt. In het meest zwarte scenario - volgend seizoen helemaal zonder publiek - rekent de club op een omzetdaling van vier miljoen euro.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 4 juli 2020

  2. vrijdag 3 juli 2020

  3. donderdag 2 juli 2020