Zoet keert voortijdig terug op trainingsveld PSV

25 mei 2020, 15:25

Jeroen Zoet is teruggekeerd op het trainingsveld van PSV. De doelman werd het afgelopen half jaar verhuurd aan FC Utrecht, maar omdat de Eredivisie werd stilgelegd, keert hij voortijdig terug naar Eindhoven. In de Domstad kregen de spelers namelijk vakantie richting het volgend seizoen.

Dat heeft PSV bekend gemaakt via de officiële kanalen. 'Samen met het technisch management van PSV heeft Zoet ervoor gekozen om aan te sluiten bij de trainingen van PSV. De 29-jarige doelman speelde vijf competitie- en twee bekerduels voor FC Utrecht voordat de competitie voortijdig werd afgebroken', schrijven de Eindhovenaren op het clubkanaal. In Eindhoven was Zoet verdrongen onder de lat door Lars Unnerstall en gezien zijn kansen op speeltijd op het EK, wilde de doelman spelen. 

Lees ook'Zoet hoeft niet weg van PSV

Of Zoet nog op het veld staat met keeperstrainer Ruud Hesp is onduidelijk: de doelman heeft na het incident van afgelopen seizoen een slechte relatie met de keeperstrainer, die na dit seizoen moet vertrekken bij PSV. Zijn contract loopt echter door tot in de zomer, waardoor Zoet nog met hem op het veld zou kunnen komen. Vermoedelijk zal men die situatie willen voorkomen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen