Dilrosun doet de deur terug naar Ajax nooit helemaal dicht

25 mei 2020, 14:54

Javairo Dilrosun vertrok in de jeugd uit de opleiding van Ajax, maar staat er nog altijd voor open om in de toekomst terug te keren in Amsterdam. Hoewel een terugkeer in principe nog niet aan de orde is, houdt hij de deur wel altijd open. "Ik heb heel lang bij Ajax gespeeld en die club zal altijd een plekje in mijn hart hebben."

Dat vertelt hij tegenover AT5 over de club die hij op zestienjarige leeftijd verruilde voor Manchester City. "Het was een moeilijke keuze. Ik kom natuurlijk gewoon uit Amsterdam en ben in Nederland opgegroeid. Mijn moeder was het niet eens met de keuze dat ik wegging. Ze wilde dat ik bij Ajax bleef, maar in mijn hoofd had ik de keuze al gemaakt", aldus Dilrosun, die inmiddels actief is bij Hertha BSC.

Met die club heeft hij de Bundesliga uitstekend hervat na de coronastop met twee zeges. Het eerste duel leverde een hoop kritiek op, omdat de spelers elkaar omhelsden na de doelpunten. "We hebben daar veel van geleerd, want de afgelopen wedstrijd hielden we goed afstand als we scoorden", vertelt Dilrosun. "De hele wereld kijkt naar ons, al speelt de laatste tegen de ene laatste: ook die wedstrijden worden nu ook flink bekeken."

Lees ookHertha wordt niet bestraft voor samen juichende spelers

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen