'Groningen-transfer van Diemers nog kwestie van tijd'

'Groningen-transfer van Diemers nog kwestie van tijd'

25 mei 2020 – FC Groningen is hard op weg naar de komst van Mark Diemers. De middenvelder van Fortuna Sittard stond al langer in de belangstelling van de noordelingen, maar een akkoord met de Limburgse club was er nog altijd niet. Inmiddels lijkt dat nog slechts een kwestie van tijd.Dat schrijft De Limburger althans. Daarmee troeft FC Groningen dus Vitesse en Feyenoord af, die voorzichtige interesse hadden in Diemers, die ook werd gelinkt aan financieel aantrekkelijke avonturen in het Midden-Oosten en China. Hij had zelf in elk geval de duidelijke voorkeur om in Nederland te blijven, omdat hij pas vader is geworden. 

Lees ook: Ultee over Diemers: "Verschil tussen vraag en aanbod"

Naar verluidt is er ongeveer een miljoen euro gemoeid met de overgang van Diemers. Eerder al stapte Wessel Dammers transfervrij over naar het Hitachi Capital Mobility Stadion. Volgens het regionale dagblad heeft Fortuna Sittard het geld van de transfer hard nodig om 'weer wat ademruimte' te krijgen. Bij FC Groningen werd eerder bekend dat er veel mensen moesten vertrekken vanwege de coronacrisis, maar ook dat het spelersbudget niet verder ingekrimpt hoefde te worden omdat dat al was gebeurd

Eerder nog gaf Ultee te kennen dat er een verschil in vraag en aanbod was, ditmaal wil hij niet meer via de media reageren op de geruchten. De spelmaker speelde inmiddels 67 duels namens de Limburgers, waarin hij zestien goals maakte en zeventien assists gaf.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020