Van Hanegem snapt Linssen en spreekt over 'Sintersjaak' Troost

Van Hanegem snapt Linssen en spreekt over 'Sintersjaak' Troost

25 mei 2020 – Willem van Hanegem neemt Bryan Linssen niet kwalijk dat hij niet voor Feyenoord heeft gekozen. Het icoon van de Eredivisie-club snapt dat de aanvaller van Vitesse niet stond te springen van de aanbieding van de Rotterdammers. 'Er zijn Feyenoorders die hem dat kwalijk nemen. Ik vind het zijn goed recht.'

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. Volgens Van Hanegem ligt het probleem vooral in de contracten die vorig seizoen zijn afgesloten door interim technisch directeur Sjaak Troost. 'In de Kuip noemden ze voormalig technisch directeur Sjaak Troost al eens 'Sintersjaak' omdat hij net als zijn voorganger Martin van Geel werkelijk enorme salarissen gaf aan modale spelers. Liam Kelly staat bijvoorbeeld nog altijd op de loonlijst van mijn club voor ruim 600.000 euro. En Luciano Narsingh verdient nog veel meer', somt De Kromme op.

'Dan snap ik dat een transfervrije speler als Bryan Linssen niet blij wordt van een eerste aanbieding die een paar ton lager ligt dan het salaris van andere spelers', aldus Van Hanegem. Linssen is nu in gesprek met een Duitse Bundesliga-club, al is het nog niet duidelijk welke. Ook is er interesse uit China en Dubai: daar kan hij zich financieel onafhankelijk spelen. Linssen werd eveneens in verband gebracht met AEK Athene en KRC Genk, maar van die clubs vernam hij niets.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021

  3. donderdag 15 april 2021