'Anderlecht rekent op afscheid Sandler en Luckassen'

25 mei 2020, 09:47

Philippe Sandler en Derrick Luckassen vertrekken vermoedelijk na dit seizoen bij Anderlecht. De twee Nederlandse huurlingen maakten weliswaar een goede indruk bij de Belgische topclub afgelopen jaar, toch zijn ze vooralsnog onbetaalbaar voor de paars-witten. Voor Luckassen lonkt daarom een terugkeer naar PSV, waar hij eerder duidelijk niet voor open stond.

Dat schrijft Het Nieuwsblad althans. Luckassen moet vijf miljoen euro kosten als Anderlecht hem wil overnemen van de Eindhovenaren, maar die willen vooralsnog geen water bij de wijn doen. "Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer", zei de multi-inzetbare voetballer eerder nog. Welke opties hij verder achter de hand heeft, is onbekend. 

Sandler stond op de nominatie om nog een jaar gehuurd te worden, ondanks dat hij met blessureleed kampte. Manchester City zou met hem echter andere plannen hebben, waardoor Anderlecht niet nog een jaar over hem kan beschikken. Met alleen Vincent Kompany als ervaren verdediger in de selectie, moet de Belgische topclub opnieuw de markt op voor versterking achterin.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen