Spoorboekje: Duitse klassieker in Dortmund, ook Bosz in actie

26 mei 2020, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 26 mei.

Specials

Welke ploeg gaat wanneer de hegemonie van Bayern doorbreken?

Bayern München kan dinsdagavond een reuzenstap zetten naar de achtste landstitel op rij in Duitsland. En dat terwijl RB Leipzig met Julian Nagelsmann de laatste stap wilde zetten en Borussia Dortmund imponeerde met geweld op de transfermarkt afgelopen zomer. Welke club gaat de hegemonie van Der Rekordmeister doorbreken?!  

Wedstrijden

Borussia Dortmund – Bayern München (18.30 uur)

Wordt de titelstrijd in Duitsland nog spannend of niet? Dat is de vraag waarop we vanavond (dinsdag) het antwoord krijgen. De voorsprong van Der Rekordmeister op BVB is vier punten en bij een zege voor de bezoekers, lijkt het gat onoverbrugbaar. Beide teams kwamen uitstekend uit de coronastop en kennen sowieso een uitstekend 2020. Verder is het Erling Haaland vs Robert Lewandowski en nog veel meer mooie onderonsjes. Helaas wel met een lege Gelbewand.  

Bayer Leverkusen – VfL Wolfsburg (20.30 uur)

Peter Bosz is de goede vorm met Bayer Leverkusen ondanks de coronastop niet verloren. Integendeel zelfs. De formatie van de oefenmeester maakt een uitstekende indruk met Kai Havertz als absolute uitblinker. Intussen staat hij op een plek die rechtgeeft op Champions League-voetbal en hoeft het zelfs met een nederlaag tegen nummer zes Wolfsburg niet naar onderen te kijken. Maar dat is uiteraard niet wat de Nederlander als resultaat wil behalen vanavond (dinsdag). 

Voetbal op tv

18.30 uur: Borussia Dortmund – Bayern München, FOX Sports 1, live verslag van het Bundesliga-duel

19.00 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma

20.30 uur: Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach, FOX Sports 2, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Eintracht Frankfurt – SC Freiburg, FOX Sports 3, live verslag van het Bundesliga-duel

20.30 uur: Bayer Leverkusen – VfL Wolfsburg, FOX Sports 1, live verslag van het Bundesliga-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen