Gisteren gemist: stommiteit Luuk de Jong, Genk wil Dessers

Gisteren gemist: stommiteit Luuk de Jong, Genk wil Dessers

25 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 24 mei.Luuk de Jong en teamgenoten zorgen voor opschudding in Spanje
Luuk de Jong heeft wat uit te leggen. De 29-jarige spits van Sevilla heeft zich samen met drie teamgenoten niet gehouden aan de coronamaatregelen die gelden voor voetballers in La Liga. De spelers brengen de herstart van de Spaanse competitie zelfs in gevaar, schrijven diverse Spaanse media.

'Genk doet tweede bod op Dessers, Heracles vraagt zes miljoen'
KRC Genk heeft serieuze interesse voor Cyriel Dessers, meldt Het Belang Van Limburg. Een eerste bod van de Belgische topclub is afgeslagen door Heracles Almelo, maar Genk heeft al een tweede bod gedaan. De Heraclieden zouden liefst zes miljoen euro verlangen voor de spits, die afgelopen seizoen samen met Steven Berghuis topscorer van de Eredivisie werd.

Harde kritiek op De Jong: 'Onbegrijpelijk en onacceptabel'
Javier Tebas heeft stevige kritiek geuit op Luuk de Jong en drie andere spelers van Sevilla. De Oranje-international lapte met Lucas Ocampos, Franco Vázquez en Ever Banega de coronaregels aan hun laars door zaterdag in een te grote groep samen te komen. Daarnaast hielden zij niet genoeg afstand van elkaar.

La Liga wil 11 juni hervatten met Derby van Sevilla
La Liga-baas Javier Tebas heeft zondagavond de hoop uitgesproken dat de bal in La Liga vanaf donderdag 11 juni weer gaat rollen. De herstart van de Spaanse competitie krijgt een prachtig affiche: de derby tussen Sevilla en Real Betis. "Een unieke wedstrijd, met een mogelijk eerbetoon aan alle overledenen", aldus Tebas bij Movistar.

Erkin haalt uit naar De Boer: "Hij verpestte mijn dromen"
Caner Erkin kijkt met weinig plezier terug op zijn korte samenwerking met Frank de Boer bij Inter. De Turkse verdediger streek in de zomer van 2016 neer in Milaan, maar kwam niet voor in de plannen van de Nederlandse trainer. Zonder zijn debuut te hebben gemaakt, werd Erkin nog diezelfde zomer verhuurd aan Besiktas. Bij die club speelt hij nog altijd.

NOS houdt hand op de knip: "Dat vraagt om zorgvuldigheid"
De NOS heeft als uitzendgemachtigde van de Eredivisie-samenvattingen de laatste termijn over het afgelopen seizoen nog niet overgemaakt. Naar verluidt gaat het om zo'n 7,5 miljoen euro, schrijft De Telegraaf.

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020