'Genk doet tweede bod op Dessers, Heracles vraagt zes miljoen'

24 mei 2020, 20:45   Bijgewerkt: 24 mei 2020, 21:03

KRC Genk heeft serieuze interesse voor Cyriel Dessers, meldt Het Belang Van Limburg. Een eerste bod van de Belgische topclub is afgeslagen door Heracles Almelo, maar Genk heeft al een tweede bod gedaan. De Heraclieden zouden liefst zes miljoen euro verlangen voor de spits, die afgelopen seizoen samen met Steven Berghuis topscorer van de Eredivisie werd.

De kans is groot dat Dessers zijn laatste wedstrijd voor Heracles heeft gespeeld. De spits ligt na zijn topseizoen goed in de markt en staat niet onwelwillend tegenover een transfer. Volgens Het Laatste Nieuws is de spits ook in beeld bij Spaanse, Italiaanse en Franse subtoppers. Genk is echter het meest concreet. Voetbal International schrijft dat de biedingen van de Belgische club dermate laag waren dat Heracles en Genk nog niet met elkaar om tafel hebben gezeten. Daar kan volgende week echter verandering in komen.

Genk is de club waar Dessers als kind fan van was. De 25-jarige aanvaller speelde daarentegen niet in de jeugdopleiding van de club. Bij OH Leuven maakte Dessers zijn debuut in het profvoetbal. Via Sporting Lokeren, NAC Breda en FC Utrecht streek de spits afgelopen zomer neer bij Heracles, waar hij in 26 Eredivisie-wedstrijden vijftien keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen