Boëtius eerlijk: "Met 0-5 hebben we nog geluk gehad"

24 mei 2020, 20:00

FSV Mainz 05 werd zondag van het kastje naar de muur getikt door RB Leipzig. De degradatiekandidaat verloor met 0-5, maar had zomaar op een veel grotere nederlaag getrakteerd kunnen worden. "Het had erger gekund, zo eerlijk moet je zijn. Met 0-5 hebben we nog geluk gehad", aldus Jean-Paul Boëtius.

Kalm stond de middenvelder annex aanvaller van Mainz FOX Sports te woord na de afgetekende nederlaag. "We konden geen grip op ze krijgen, ze waren te snel. De goals kregen we te eenvoudig tegen. Als je een man hebt, moet je hem dekken. Dat zijn zaken die we moeten verbeteren", zei de oud-Feyenoorder.

"Je moet leren van je fouten. Het maakt niet uit tegen wie je speelt, een grote of een op papier kleine club. Ik denk niet dat we echt veel kansen hebben gecreëerd, waarschijnlijk kan ik ze op één hand tellen", ging Boëtius verder. Hij hoopt zich woensdag in de degradatiekraker tegen Union Berlin te revancheren. "Dat is een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Het gat met de teams onder ons is niet echt groot. We hebben de punten nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen