'Heerenveen-smaakmaker Ejuke in belangstelling van Marseille'

24 mei 2020, 14:00

Chidera Ejuke wordt opnieuw in verband gebracht met een vertrek bij sc Heerenveen. De Nigeriaanse aanvaller kende een uitstekend debuutjaar in Friesland en staat in belangstelling van diverse clubs. In navolging van SS Lazio en Olympique Lyon zou Olympique Marseille liefst tien miljoen euro over hebben voor de buitenspeler.

Dat schrijft scorenigeria.com althans. Die website heeft goede contacten met het management van de aanvaller, in december schreven ze al over interesse van een nog niet nader te noemen Ligue 1-club, dat zou Marseille zijn geweest. Met tien doelpunten, zes assists en de meest succesvolle dribbels in de Eredivisie kende Ejuke een prima seizoen in 29 officiële optredens.

Voor sc Heerenveen zou een dergelijke transfer financieel zeer welkom zijn, al zei technisch manager Gerry Hamstra dat de club niet per se hoeft te verkopen om deze zomer het hoofd boven water te houden. Als het echter een veelvoud van de geïnvesteerde twee miljoen euro kan krijgen in de zomer, zal het niet twijfelen. Joël Zwarts (Excelsior) is in beeld als Ejuke daadwerkelijk vertrekt. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen