Houwen rekent op kans bij Vitesse: "Ga de concurrentie aan"

24 mei 2020, 13:22

Jeroen Houwen zat afgelopen seizoen op een volledig dood spoor bij Vitesse en mocht zelfs in het tweede geen speelminuten meer maken. Toch rekent de doelman op een terugkeer in Arnhem bij de eerste selectie. "Ik ga straks gewoon de concurrentie aan. En dan zie ik wel wat er gebeurt."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. Houwen werd het tweede half jaar verhuurd aan Go Ahead Eagles, waar hij als tweede keeper fungeerde. "Ik wacht alles rustig af. Pasveer blijft. Vitesse heeft met Bilal Bayazit en mij dan drie keepers. Ik moet me eind juni melden. Dan staat er een nieuwe trainer voor de groep", weet Houwen over het feit dat Edward Sturing vertrekt. "Ik moet dan fit zijn."

Houwen was een tijdje eerste keeper bij Vitesse, toen Pasveer geen goede indruk maakte onder de lat. Houwen speelde in totaal twaalf wedstrijden voor de Arnhemmers en werd afgelopen jaar eerst verhuurd aan Telstar. Ook daar werd hij snel onder de lat verdreven, waardoor zijn uitleenbeurt voortijdig werd beëindigd en hij in Deventer aan de bak ging. Daar speelde hij geen minuut in het eerste team. Zijn contract bij Vitesse loopt nog tot en met 2021. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen