Spoorboekje: Vitesse in de rechtszaal, overleg in Zeist

Spoorboekje: Vitesse in de rechtszaal, overleg in Zeist

25 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 25 mei.
Nieuws

SC Cambuur en De Graafschap praten met KNVB
Een afvaardiging van De Graafschap en SC Cambuur reist vandaag af naar Zeist voor een gesprek met de KNVB. De clubs hopen een akkoord te bereiken over een financiële compensatie nadat de voetbalbond besloot geen promotie en degradatie toe te passen.

Rechtszaak Vitesse 
Vitesse staat maandag in de rechtszaal met als inzet een korting op de huur van het stadion GelreDome. De club wil vijf maanden de helft van het bedrag betalen. Stadioneigenaar Van de Kuijt liet eerder al weten dat hij baalt van de werkwijze van de club. Hij voelt zich met de rug tegen de muur gezet en wil om die reden voorlopig niet toegeven. Inzet zal zijn om er op goede wijze uit te komen met elkaar, wat buiten de rechter om niet lukte. 

Wedstrijden

Ararat Erevan - Banants Erevan (16.30 uur)
Door de midweekse speelronde in Duitsland is er ditmaal geen wedstrijd op maandag en ook in de andere bekendere competities ligt het voetbal stil. De liefhebbers die nog een bal willen zien rollen, komen uit in Armenië. De thuisploeg was lang een titelkandidaat in Armenië, maar won voor de coronastop zeven duels op rij niet (4x verlies, 3x gelijk). Laten ze beterschap zien in de eerste ronde na de coronastop?

Voetbal op tv

18.30 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, tv-programma
19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma 
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020