'Tagliafico volgende Ajacied die aan vertrek wordt gelinkt'

'Tagliafico volgende Ajacied die aan vertrek wordt gelinkt'

24 mei 2020 – Nicolás Tagliafico is de volgende Ajacied serieus die in de buitenlandse roddelmedia opduikt. De linksback wil graag vertrekken komende zomer uit Amsterdam en staat in de belangstelling van Atlético Madrid. Ook Paris Saint-Germain zou interesse hebben: zij zien in hem een goedkoper alternatief van Alex Telles.Dat schrijven diverse Spaanse en Argentijnse media althans. AS weet dat de Argentijn ook op de lijstjes staat bij PSG, dat eerder ook Patrick van Aanholt en Telles scoutte. Laatstgenoemde is echter een stuk duurder dan de back van Ajax, die bovendien in principe volgens afspraak mag vertrekken bij Ajax. Telles moet zo'n dertig tot veertig miljoen euro kosten, Tagliafico is een stuk goedkoper met zo'n 25 miljoen euro.

Niet alleen PSG is geïnteresseerd, de back werd eerder al concreet genoemd bij Atlético Madrid en FC Barcelona, terwijl op de achtergrond mogelijk ook Chelsea geïnteresseerd zou zijn. Dat de back zelf graag wil vertrekken, stuwt de geruchten niet, in tegendeel zelfs.

Lees ook: Kamp-Tagliafico voerde al gesprekken met diverse clubs

"Ajax is een geweldige club, maar de Eredivisie is niet heel sterk", zei hij recent in een interview nog over een zomer vertrek. Hij heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot de zomer van 2022. Een vertrek is voor Ajax bespreekbaar, maar nog geen zekerheid. Vorige week werd Sergino Dest nog concreet genoemd bij onder andere FC Barcelona. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 7 juli 2020

  2. maandag 6 juli 2020

  3. zondag 5 juli 2020