Gisteren gemist: positieve testen in Engeland, winst voor Bayern

Gisteren gemist: positieve testen in Engeland, winst voor Bayern

24 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 23 mei.Twee nieuwe besmettingen na nieuwe Engelse testronde
Er zijn twee spelers in de Engelse Premier League positief getest op het coronavirus. Dat heeft de organisatie die over de competitie gaat bekend gemaakt. 996 spelers en leden van de technische staf van clubs zijn de afgelopen dagen getest.

'Oud-speler Mrdakovic (38) dood aangetroffen in appartement'
Triest nieuws uit Servië. Daar is het levenloze lichaam van de 38-jarige Miljan Mrdakovic gevonden. De spits werd dood aangetroffen in zijn appartement. Volgens Servische media gaat het om zelfmoord.

Van Bronckhorst hoopt ooit te coachen in Premier League
Als het aan Giovanni van Bronckhorst ligt, coacht hij in zijn loopbaan nog een keer een club in de Premier League. De huidige coach van het Chinese Guangzhou R&F is een bewonderaar van Pep Guardiola en geeft aan veel te leren van de Spanjaard.

Bayern weer vier punten los na doelpuntrijke pot met Frankfurt
In een vermakelijk duel in een lege Allianz Arena heeft koploper Bayern München door een eclatante zege op Eintracht Frankfurt (5-2) weer vier punten voorsprong opgebouwd in de Bundesliga. Der Rekordmeister kwam alleen in de tien minuten na rust even in de problemen, maar was duidelijk te sterk voor de middenmoter, waar Bas Dost een kwartiertje meedeed. Ook Joshua Zirkzee draafde bij Bayern nog even mee in de slotfase.

'Vreven kan door interesse Roda terugkeren in Nederland'
De kans is reëel dat Stijn Vreven terugkeert naar Nederland. De Belgische trainer gaf bij de Belgische TV Limburg aan in gesprek te zijn met een Nederlandse club en volgens Veronica Inside gaat het om Roda JC.

Meer nieuws

  1. maandag 18 januari 2021

  2. zondag 17 januari 2021