Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Koulibaly (28) moet geld opleveren bij flink verkopend Napoli'

'Koulibaly (28) moet geld opleveren bij flink verkopend Napoli'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

23 mei 2020 – Bij Napoli lijkt er deze zomer een flinke renovatie plaats te vinden. Volgens verschillende Italiaanse media morgen Allan, Arek Milik, Faouzi Ghoulam en Kalidou Koulibaly vertrekken uit Napels. Vooral die laatste moet het nodige geld in het laatje brengen bij de huidige nummer zes van de Serie A.

De verdediger werd de recente maanden gelinkt aan Manchester United, Paris Saint-Germain en Manchester City. Omdat zijn contract pas in 2023 afloopt, kan er een behoorlijk bedrag ontvangen worden. Voor het overige trio wordt rekening gehouden met een behoorlijk lager bedrag dan de pakweg tachtig miljoen euro voor Koulibaly.

Voor Milik, wiens contract medio 2021 afloopt, is onder meer Atlético Madrid in de race. Hij zou dan de enige aanvaller zijn die vertrekt, want clubicoon Dries Mertens lijkt gewoon te blijven. De topscorer aller tijden zet waarschijnlijk spoedig zijn krabbel onder een nieuw contract.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd