Pochettino had goed gesprek met Spurs en is weer een vrij coach

23 mei 2020, 12:51   Bijgewerkt: 24 mei 2020, 10:03

Mauricio Pochettino is definitief weer een vrij man wat coach betreft. De oefenmeester werd ontslagen en doorbetaald door Tottenham Hotspur, maar aan die regeling is vorige week een einde gekomen. De oefenmeester zat om tafel met voorzitter Daniel Levy en hield aan dat gesprek een goed gevoel over.

Dat vertelt hij tegenover Sky Sports. "Ik ben klaar voor een nieuwe baan. Ik woon graag in Londen, maar het mag ook een uitdaging buiten Engeland zijn", verduidelijkt Pochettino, die ooit zei bij alleen de beste zes clubs te willen werken. Newcastle United zou interesse hebben en dat wimpelt Poch niet op voorhand af. "De top zes wijzigt steeds, dus dat wil weinig zeggen. Momenteel staat Tottenham er bijvoorbeeld niet in, net als Arsenal."

Lees ook: Pochettino denkt ooit terug te keren als coach van Tottenham

Verder werd de Argentijn ook gevraagd naar wie hij de beste speler vindt van de Premier League momenteel. "Kevin De Bruyne", antwoordde hij stellig. Als goede nummer twee ziet hij Sergio Agüero en als nummer drie noemt hij Liverpool Roberto Firmino. "Maar er zijn honderd spelers die ik zou kunnen kiezen", zei hij over de plekken onder De Bruyne.

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen