NAC Breda ziet selectiebudget voor komend seizoen slinken

23 mei 2020, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda moet het spelersbudget als gevolg van de coronacrisis flink omlaag schroeven. Hoeveel er exact van de twee miljoen euro af moet, is moeilijk te zeggen. Wel wordt de selectie ingekrimpt en hoopt de club op het vertrek van de dure en momenteel verhuurde Greg Leigh en Anouar Kali. 

Dat schrijft BN/De Stem. "Met hoeveel dat is, is gezien de huidige ontwikkelingen in het gehele land nu nog lastig te zeggen. Er is in ieder geval geen budget meer voor achttien gelijkwaardige spelers", legt technisch manager Tom Van Den Abbeele uit. De (kern van de) selectie wordt kleiner en van dure spelers wordt afscheid genomen. Bijvoorbeeld van de verhuurde Leigh en Kali, die normaliter komende zomer terugkeren bij NAC Breda. "Of ze zetten hun beste beentje voor of ze worden opnieuw verhuurd of zelfs verkocht."

Over de interesse in Thom Haye, die voor naar verluidt 75.000 euro overgenomen kan worden van ADO Den Haag, wilde de Belg niets kwijt. De vehuurperiode van keeper Karol Niemczycki is wel met een maand verlengd, omdat de competitie in Polen weer wordt opgestart.

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

Lees ook'NAC Breda wil Haye definitief overnemen van ADO Den Haag'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen