Van Polen blijft langer verbonden aan PEC Zwolle

Van Polen blijft langer verbonden aan PEC Zwolle

23 mei 2020 – Bram van Polen blijft officieel langer verbonden aan PEC Zwolle. De aanvoerder van de Eredivionist heeft vrijdag namelijk zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, die zaterdagochtend officieel werd gepresenteerd. Het gaat om een nieuwe eenjarige verbintenis. "Juist nu is het voor mij ontzettend belangrijk om bij te tekenen. Allereerst wil ik mijn carrière niet op deze manier afsluiten. Aan het begin van het voorbije seizoen was ik herstellende van een schouderblessure, daarna raakte ik opnieuw geblesseerd", aldus Van Polen op de clubsite. "Uiteindelijk was ik goed en wel fit en werd de competitie abrupt afgebroken en later stopgezet. Maar dat is niet de hoofdreden. Ik heb ook nog echt nog de wil om met PEC Zwolle in de Eredivisie te blijven voetballen. En zeker in deze onzekere tijden wil ik net als hopelijk heel veel supporters achter mijn club blijven staan." 

Ook technisch manager Mike Willems is blij met het nieuws. "Op spelers als Bram moet een club zuinig zijn. Hij is een boegbeeld en uithangbord van PEC Zwolle. In al die jaren heeft hij zijn meerwaarde binnen en buiten de lijnen van het veld laten zien. Het is niet voor niets dat hij afgelopen seizoen, ook toen hij nog geblesseerd was, rondom wedstrijden in de kleedkamer aanwezig was. Hij is door de wol geverfd, heeft alles wel zo'n beetje meegemaakt in zijn loopbaan, is topfit en ook gewoon nog steeds een hele betrouwbare verdediger in de Eredivisie. Ik ben dan ook ontzettend blij dat Bram ook volgend jaar, voor het veertiende jaar op rij, voorop gaat in de strijd."

In totaal speelde Van Polen bijna vierhonderd officiële duels voor PEC Zwolle, waarin hij 28 doelpunten maakte en 31 assists gaf. Hij won met die club de Eerste Divisie, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal en gaat normaliter op voor zijn veertiende seizoen in Overijssel. 

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 30 november 2020

  2. zondag 29 november 2020