Arnesen: "Er staat een prima Feyenoord als de competitie begint"

Arnesen: "Er staat een prima Feyenoord als de competitie begint"

23 mei 2020 – Feyenoord's technisch directeur Frank Arnesen is ervan overtuigd dat de Rotterdammers ook volgend jaar een goede selectie op de been kunnen brengen. Ondanks dat de club naast Bryan Linssen greep en het verlengen van de contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin moeizaam gaat door de financiële positie, maakt de 'td' zich nog geen zorgen. "We zijn er nog steeds heilig van overtuigd dat er straks een prima Feyenoord staat als de competitie weer begint."Dat vertelt hij tegenover het Algemeen Dagblad. "We hebben Bryan een prima aanbieding gedaan, maar hij kon elders gewoon veel meer verdienen. Ik neem hem niets kwalijk", vertelt Arnesen over de keuze van Linssen om niet naar De Kuip te komen. Ook over de onderhandelingen met de eigen spelers is Arnesen eveneens niet ontevreden. "Ik ben positief. Ik heb zeker niet het idee dat het onmogelijk is om daar uit te komen."

Lees ookLinssen kreeg van Vitesse een betere eerste aanbieding 

Toch is de situatie van Feyenoord mede door de coronacrisis financieel niet geweldig, maar volgens hem hebben meer clubs daar last van. "Dit wordt een abnormale transferwindow. Vrijwel niemand heeft geld, iedereen kijkt naar elkaar", weet hij. "Advocaat weet dat we alles doen om de spelersgroep bij elkaar te houden en straks te versterken."

Dat gaat voor Edgar Ié op zijn hoogst gebeuren met een huurtransfer, terwijl het laten blijven van Oguzhan Özyakup moeilijker wordt dan eerst werd gedacht. "Een prima jongen en een prima speler, maar Besiktas bepaalt", weet Arnesen. De Turkse topclub zou van gedachten zijn veranderd en de middenvelder komende zomer willen terughalen.

Speel mee met het Bundesliga Teams Spel 2020: minimaal 400 euro aan prijzen!

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 3 juni 2020

  2. dinsdag 2 juni 2020