Mystakidis blijft De Graafschap trouw: "Hoe dan ook promoveren"

22 mei 2020, 18:28

Giannis Mystakidis wil volgend seizoen alsnog met De Graafschap promoveren. Daarom heeft de 25-jarige Griek zijn aflopende contract met één seizoen verlengd. Als De Graafschap daadwerkelijk promoveert, beschikt de club over een optie voor een extra seizoen.

Mystakidis tekende afgelopen winter in Doetinchem en kwam de aanvaller sindsdien tot zes optredens. "Giannis heeft tijdens het trainingskamp in Spanje laten zien dat hij graag voor De Graafschap wilde spelen. De wisselwerking tussen hem, de spelersgroep, staf en de supporters was direct goed", zegt manager voetbalzaken Peter Hofstede op het clubkanaal van de Superboeren. "Zijn droom om via, of met, De Graafschap in de Eredivisie te spelen, spatte vorige week ruw uiteen. Toch zette hij direct de knop weer om en zei, dan blijf ik een jaar langer om aankomend seizoen alsnog promotie naar het hoogste niveau af te dwingen."

Mystakidis: "Vanaf het begin voelde ik mij thuis bij De Graafschap. Wat een club en wat een supporters. Ik kan nog steeds niet geloven hoe dit seizoen tot een einde is gekomen en ben nog kwaad. Maar die teleurstelling gaan wij samen omzetten naar een goed geoliede machine. Ik wil hoe dan ook promoveren met deze club. Voorlopig houd ik mij fit in Griekenland, maar kom straks met veel plezier terug naar de Achterhoek."

[a,https://zweeler.com/game/footballTeam/FantasyBundesligaTeams2720192020v2/main.php?ref=709,_blank,

Bundesliga-spel: meld je aan en maak komend weekend kans op 75 euro!]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen