Werder-trainer Kohfeldt: "Ben de beste voor deze functie"

Werder-trainer Kohfeldt: "Ben de beste voor deze functie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 mei 2020 – Werder Bremen is bezig aan een dramatisch seizoen en staat zeventiende, met vijf punten minder dan nummer zestien Fortuna Düsseldorf. De ploeg van Davy Klaassen won slechts één van de laatste zeven duels en ging vorige week onderuit tegen Bayer Leverkusen. Trainer Florian Kohfeldt (37) is ervan overtuigd dat hij het tij kan keren.

Op zijn virtuele persconferentie legde Kohfeldt vrijdag uit dat hij er nog vertrouwen in heeft, ondanks de moeilijke positie van de ploeg. "Ik ben nog steeds de beste in deze functie", sprak de trainer. De 37-jarige trainer heeft er nog niet over nagedacht dat hij misschien ontslagen wordt. "Ik zal het iedereen laten zien", is hij strijdbaar. Komende zaterdag speelt het team uit tegen subtopper SC Freiburg.

Sportdirecteur Frank Baumann staat nog achter de trainer, zo heeft hij gezegd tegen Sku. "Ik ben ervan overtuigd dat Florian de juiste man is voor deze situatie en dat hij de ploeg in de Bundesliga kan houden."

Bundesliga-spel: meld je aan en maak komend weekend kans op 75 euro!

Reacties

gerelateerd