Bosz maakt borst nat voor kraker: "Wordt een topwedstrijd"

22 mei 2020, 14:11   Bijgewerkt: 22 mei 2020, 14:59

Voor Bayer Leverkusen staat er na de simpele overwinning op Werder Bremen dit weekend een serieuze test op het menu. De ploeg van Peter Bosz bezet de vijfde plaats en gaat het zaterdag opnemen tegen Borussia Mönchengladbach, dat met twee punten meer derde staat. Bosz heeft er zin in.

Als Leverkusen wint, doet het erg goede zaken. Dat weet Bosz ook. "Borussia staat voor ons op de ranglijst, zij hebben twee punten meer dan wij. We kunnen zaterdag een stap zetten, we verheugen ons op deze wedstrijd", zegt de trainer in zijn vooruitblik. "Er staan twee goede teams tegenover elkaar, het belooft dus een topwedstrijd te worden."

Gladbach won vorige week bij de Bundesliga-hervatting eveneens, met 3-1 bij Eintracht Frankfurt. De eerste vier ploegen van de Bundesliga plaatsen zich voor Champions League-voetbal en dus is het van groot belang om die teams te eindigen. Tussen nummer drie Gladbach en nummer vijf Leverkusen staat ook nog nummer drie RB Leipzig. Dat team heeft een punt meer dan de ploeg van Bosz.

Welke clubs pakken dit weekend de meeste punten in de Bundesliga?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen