Routinier Touré geeft alvast jawoord aan Vasco da Gama

22 mei 2020, 10:48   Bijgewerkt: 22 mei 2020, 11:13

Het idee van Vasco da Gama om een sterrenteam te bouwen, krijgt vorm. Zakenman Roberto Leven Siano wil grote namen naar de Braziliaanse club halen en heeft met Yaya Touré de eerste grote vis te pakken. Hij heeft aan de zakenman laten weten dat hij wel in is voor een overstap.

De Ivoriaan zit na zijn vertrek bij het Chinese Qingdao Hunghai zonder club en heeft wel oren naar een dienstverband in Brazilië. De 37-jarige middenvelder is nog wel in afwachting van de strijd die Leven Siano voert om aan de macht te komen. Als hij de presidentsverkiezingen wint, dan komt Touré naar de club. "Ik wil Leven bedanken dat hij mij in dit project wil betrekken", zegt de middenvelder in een video. "Ik kan niet wachten tot ik alle fans van Vasco kan ontmoeten. Het wordt Vasco!" Eerder was hij juist dichtbij een deal met Botafogo, maar die ketste op het laatste moment af.

Naast Touré hoopt Leven Siano nog meer grote sterren naar de Braziliaanse club te halen, om zo een heus sterrenteam te bouwen. Het is nog onduidelijk of de zakenman echt aan de macht komt. Waneer de presidentsverkiezingen worden gehouden, is eveneens nog niet bekend.

Bundesliga-spel: meld je aan en maak komend weekend kans op 75 euro!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen