Ihattaren countert Verbeek: "Heb hard gewerkt voor die auto"

22 mei 2020, 09:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren zorgde onlangs voor ophef door op Instagram te pronken met een door hem aangeschafte Audi R8. Het kwam de middenvelder van PSV op forse kritiek van Gertjan Verbeek te staan, die schande sprak van de actie en het feit dat hij trots op social media pronkte met zijn wagen. De middenvelder zelf kan weinig met die kritiek.

In de Volkskrant uitte Verbeek zijn ongenoegen. "Het is toch te gek voor woorden dat Ronaldo miljardair wordt", vertelde de trainer. "Toon Gerbrands kondigt aan 20 procent salaris in te leveren. Speler Mohamed Ihattaren koopt voor zijn 18de verjaardag een Audi R8 voor 198 duizend euro. En dat post hij op Instagram. Dan heb je toch geen enkel idee van deze wereld. Een jongen van 18 jaar in zo'n auto, in deze tijd."

In een video op het YouTube-kanaal Brahim Vlogs, waarin de speler te gast was, heeft de spelmaker gereageerd. "Eerlijk gezegd boeit het me niet zoveel", zegt hij. "Ik heb er hard voor gewerkt, het is een droom van mij die uitkwam. Ik houd van auto's en ik doe het totaal niet om patserig over te komen. Het was puur een droom van mij om hierin te mogen rijden. Sommigen hebben een andere mening.

Bundesliga-spel: meld je aan en maak komend weekend kans op 75 euro!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen