Gisteren gemist: Stam naar Cincinnati, reorganisatie Heerenveen

Gisteren gemist: Stam naar Cincinnati, reorganisatie Heerenveen

22 mei 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 21 mei.Officieel: Stam samen met assistent Bakkati naar FC Cincinnati
De aanstelling van Jaap Stam als opvolger van Ron Jans is officieel. Stam brengt Said Bakkati mee als assistent-trainer. FC Cincinnati maakt dat donderdagavond bekend via de officiële clubkanalen. Het duo tekent voor anderhalf jaar, met de optie voor een extra seizoen. "Ik ben ervan overtuigd dat Jaap ons door de volgende fase kan leiden", aldus general manager Gerard Nijkamp, die bij PEC Zwolle al met Stam samenwerkte.

Pijnlijke misser: Cincinnati 'presenteert' look-a-like Stam
Jaap Stam krijgt gelijk een lekkere binnenkomer bij FC Cincinnati. Het heeft er alle schijn van dat de Amerikanen bij de aankondiging van hun nieuwe hoofdtrainer een verkeerde foto hebben gebruikt.  De vraag wie het dan wel is, werd later ook beantwoord: Ajax' jeugdleider Tinus van Teunenbroek.

Stam look-a-like: "Gebeurt me sowieso vaker, zoals op vakantie"
Ineens circuleerde de naam van Tinus van Teunenbroek op social media. FC Cincinnati had een foto van de jeugdleider van Ajax gebruikt om Jaap Stam aan te kondigen. Het is zeker niet voor het eerst dat Van Teunenbroek voor Stam wordt aangezien.

SC Heerenveen ontkomt in geen geval aan reorganisatie
In een heel seizoen zonder publiek houdt sc Heerenveen rekening met een omzetdaling van vier miljoen euro. De Friese club komt hoe dan ook niet aan een reorganisatie. "We moeten de tering naar de nering zetten. Dat moesten we al, maar nu nog veel meer. Ik wil geen struisvogelpolitiek bedrijven", aldus algemeen directeur Cees Roozemond.

'VVV hoopt op hereniging met Van Crooy en Rutten'
VVV-Venlo werkt aan de komst van nog eens twee nieuwe spelers. Het gaat om oude bekenden Vito van Crooy (op archiefbeeld) en Moreno Rutten. Een hereniging met Rutten is op dit moment het meest kansrijk. Beiden waren afgelopen winter ook al in beeld voor een terugkeer naar De Koel.


Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020