FC Utrecht gaat wederom in zee met talentvolle aanvaller Pieters

21 mei 2020, 18:53

FC Utrecht ziet het alsnog zitten in Tim Pieters. De achttienjarige aanvaller verliet in 2016 de jeugdopleiding, maar hij keert vier jaar later weer terug bij Utrecht. Daar mag Pieters zich bewijzen in de beloftenploeg. Hij heeft getekend voor één seizoen, met de optie voor een tweede jaar.

Het is voor de tweede keer dat Utrecht Pieters wegplukt bij Hercules, een amateurvereniging uit de Domstad. In 2014 stationeerde Utrecht hem in de jeugdopleiding. Twee jaar later koos Pieters weer voor het oude nest. De afgelopen jaren ontwikkelde de Utrechter zich zo goed, dat Utrecht een nieuwe samenwerking met hem aangaat.

"Hij is intelligent en maakt goed gebruik van de ruimtes op het veld. Bovendien heeft hij een goede snelheid, dribbel en passeeractie in huis. Hij is tweebenig en kan daardoor op beide flanken uit de voeten, maar kan ook in de spits spelen", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op het clubkanaal van de Domstedelingen. "We hebben er alle vertrouwen in dat hij de volgende stappen kan zetten bij Jong FC Utrecht. Het is mooi om een jongen uit de stad deze kans te geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen