Vitesse
1 – 0
Fortuna Sittard

Spoorboekje: tijd voor de Berlijnse derby tussen Hertha en Union

Spoorboekje: tijd voor de Berlijnse derby tussen Hertha en Union

22 mei 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 22 mei.
Specials

De Hongaarse Liga wordt hervat: dit staat er nog op het spel
In diverse competities gaat de bal weer rollen na een lange coronastop. Om het geheugen weer een beetje op te frissen, zetten we op een rijtje waarvoor er nog gevoetbald wordt, welke Nederlanders weer in actie komen en ook werpen we een blik op het nog te spelen restant van het bekertoernooi. In deel tien: de hervatting van de Hongaarse Borsodi Liga waar de bal op 23 mei weer begint te rollen.

Wedstrijden

Hertha BSC - 1. FC Union Berlin (20.30 uur)
Groter kan het contrast bijna niet: in november werd de Berlijnse derby nog bijna gestaakt, vanavond spelen Hertha BSC en Union Berlin voor ruim 74.000 lege stoeltjes in het Olympiastadion. Het is pas de tweede stadsderby in de Bundesliga en het ziet ernaar uit dat daar voor volgend seizoen nog wel twee bij komen. De winnaar van vanavond zet al een reuzenstap naar definitieve handhaving. Hertha zal er ook nog extra op gebrand zijn de nederlaag van zes maanden geleden weg te poetsen. 

Voetbal op tv

18.30 uur: Heidenheim - Wehen Wiesbaden, FOX Sports 2, live verslag van het 2. Bundesliga-duel
18.30 uur: Paniekvoetbal, Ziggo Sport, praatprogramma
19.30 uur: FOX Sports Vandaag Vroeg, FOX Sports 1, actualiteitenprogramma
20.30 uur: Hertha BSC - Union Berlin, FOX Sports 1, live verslag van het Bundesliga-duel
20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, praatprogramma

  

Meer nieuws

  1. zondag 29 november 2020

  2. zaterdag 28 november 2020