Watford-speler Mariappa test positief: "Amper uit huis geweest"

21 mei 2020, 09:18

Omdat de Premier League weer denkt aan een hervatting, worden de spelers van alle clubs getest op het coronavirus. In totaal zijn er 748 spelers en stafleden getest bij negentien clubs, want alleen Norwich City heeft de resultaten nog niet binnen. Zes spelers legden een positieve test af, onder wie Adrian Mariappa.

Voor de verdediger van Watford kwam zijn positieve test als een grote verrassing, zo geeft hij aan. "Het was een grote verrassing, aangezien ik amper mijn huis uit ben geweest", vertelt de 33-jarige speler tegen The Telegraph. "Los van wat trainen en wandelen met de kinderen, ben ik alleen maar thuis gebleven. Mijn leefstijl is heel terughoudend, zonder feestjes of iets anders. Ik weet dus niet hoe ik het virus heb gekregen."

Mariappa voelt zich prima, vertelt de Jamaicaan. "Het is eng als je bedenkt dat je het virus krijgt zonder dat je het doorhebt. Zonder deze test had ik nooit geweten dat ik het virus heb gehad. Dat is een vreemde gedachte." Omdat de speler van Watford een positieve test heeft afgelegd, zit hij voorlopig in thuisisolatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen