Feyenoord
0 – 0
RKC Waalwijk

Özyakup lijkt niet meer terug te keren in het Feyenoord-shirt

Özyakup lijkt niet meer terug te keren in het Feyenoord-shirt

21 mei 2020 – Oguzhan Özyakup heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Feyenoord al gespeeld. De spelmaker had het goed naar zijn zin in Rotterdam en leek wel oren te hebben naar een langer verblijf, maar komt ook voor in de plannen van Besiktas. Die club verhuurde hem in de winter aan Feyenoorde en haalt hem weer terug naar Istanbul.

Daar kwam hij slechts tot 73 minuten in de Eredivisie en 54 minuten in de beker, maar maakt hij desondanks toch een aardige indruk. Volgens vice-president Emre Kocadag van Besiktas maakt de middenvelder deel uit van de plannen van Besiktas. "Özyakup ging naar Nederland omdat hij even toe was aan een nieuwe omgeving. Volgend jaar zal hij weer voor onze club spelen", vertelt hij aan Haberler. Het contract van de in Nederland geboren middenvelder loopt in 2022 af.
 
Of de spelmaker blij is met dat nieuws, valt te betwijfelen. Begin mei liet hij nog weten dat hij graag bij Feyenoord wil blijven. Özyakup 'had heel veel over' voor langer een verblijf bij Feyenoord, stelde De Telegraaf toen. 

gerelateerd