Klopp terug op Melwood: "Voelde als eerste schooldag"

20 mei 2020, 22:21   Bijgewerkt: 20 mei 2020, 22:38

Jürgen Klopp heeft met volle teugen genoten van zijn terugkeer op Melwood, het trainingscomplex van Liverpool. Voor het eerst sinds de coronacrisis halverwege maart het voetbal in Engeland platlegde, stond de Duitse trainer met zijn spelers op het trainingsveld. "Ik werd eerder dan normaal wakker en realiseerde me dat het de eerste dag was. Het voelde als de eerste schooldag", vertelt Klopp.

"Mijn eerste schooldag was 46 jaar geleden, maar die moet hetzelfde hebben gevoeld. Ik hees mezelf weer in een trainingspak en met een goede reden: om te gaan trainen. Ik reed naar Melwood en was heel erg blij om de jongens weer te zien. Ik heb nog niet iedereen gezien, een stuk of tien spelers en de coaches. Dat is een goede start, zou ik zeggen", zegt Klopt via de officiële clubkanalen.

In Engeland hoopt men dat de Premier League op 19 juni kan worden hervat. Liverpool hoopt het seizoen te kunnen uitspelen, want voor het eerst in dertig jaar kunnen The Reds de landstitel winnen. De titel lijkt de ploeg van Klopp bijna niet meer te kunnen ontgaan. Met nog negen wedstrijden te spelen heeft Liverpool een voorsprong van 25 punten op Manchester City, dat wel een duel minder heeft gespeeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen