Roda JC hoopt binnen twee weken nieuwe trainer te presenteren

20 mei 2020, 20:44

Roda JC hoopt binnen afzienbare tijd een nieuwe trainer te presenteren. Het streven is om binnen twee weken de opvolger van René Trost aan te stellen, vertelt technisch directeur Jeffrey van As aan De Limburger. Trost nam in maart het stokje over van de ontslagen Jean-Paul de Jong.

De club uit Kerkrade maakte woensdag bekend dat een groep investeerders de komende drie jaar 1 in Roda JC pompt, waardoor Van As aan de slag kan. "Ik ga niet ineens morgen vier nieuwe spelers presenteren. We gaan dit op ons gemak doen. Tegen de tijd dat de competitie begint, moet er een goed elftal staan. Ik durf het wel aan om te wachten op kwaliteit", zegt Van As, die meer haast heeft met het aanstellen van een trainer.

"Die wil ik eerder hebben, want die krijgt ook medezeggenschap in het samenstellen van de selectie. We streven ernaar om binnen twee weken iemand te kunnen presenteren", vertelt de technisch directeur, die geen onervaren trainer zal presenteren. "We zoeken naar iemand die zich al op diverse niveau's bewezen heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen