Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Belgen werken met rechtenhouder aan revolutionair plan

Belgen werken met rechtenhouder aan revolutionair plan

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 mei 2020 – De Belgische Pro League onderhandelt met nieuwe rechtenhouder Eleven Sports over een revolutionair plan. Er ligt een concreet idee op tafel om alle acht competitiewedstrijden in het weekend volledig te spreiden, zonder enkele overlap. Nergens in Europa wordt volgens zo'n schema gespeeld.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Een tijdsschema is ook al uitgewerkt: het speelweekend begint op vrijdag (20.30 uur), gevolgd door drie duels op zaterdag (16.30 uur, 18.30 uur en 20.30 uur). Zondags worden vier wedstrijden gespeeld en wel op 14.30 uur, 16.30 uur, 18.30 uur en 20.30 uur. "Maar die indeling is nog niet definitief", aldus Stijn Van Bever van de Pro League tegenover HLN.

Het plan wordt in elk geval overwogen, maar is er nog geen kogel door de kerk. "Ook na de eerste meeting hierover zal er nog geen beslissing worden genomen", klinkt het bij Eleven Sports. "We willen de resultaten van de enquête door de overkoepelende vereniging van Belgian Supporters ook meenemen in onze besprekingen. Net als het nieuwe gegeven dat alle clubs een voorkeur ­mogen uitspreken voor drie teams tegen wie ze niet zonder publiek willen spelen. Vermoedelijk komen we er volgende week uit."

Lees meer: Belgische clubs kunnen verzoeken doorgeven voor duels met fans Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd