'VVV-Venlo verder met Kum, Vroegh vermoedelijk door bij Vitesse'

'VVV-Venlo verder met Kum, Vroegh vermoedelijk door bij Vitesse'

19 mei 2020 – VVV-Venlo bouwt verder aan de achterhoede: nadat het eerder Lukas Schmitz (Wolfsberger AC) binnenhaalde, gaat de club ook het contract van Christian Kum verlengen. De 34-jarige centrale verdediger beschikt over een aflopende verbintenis, maar gaat bijtekenen bij de club. Ook bij Vitesse volgt snel contractnieuws. Dat schrijft Voetbal International. Kum staat sinds twee jaar onder contract bij VVV-Venlo, toen hij overkwam van Roda JC. Hij was een vaste kracht, ook onder Hans de Koning, de laatste twee jaar en blijft dus ook een derde seizoen. Daar tegenover staat overigens wel het vertrek van achterhoedespelers Roel Janssen (Fortuna Sittard) en Nils Rösler (nog onbekend), terwijl Tobias Pachonik veel belangstelling geniet en huurling Roy Gelmi normaliter terugkeert naar FC Thun. 

Vroegh verder bij Vitesse
Verder heeft Patrick Vroegh aangekondigd dat hij inderdaad een nieuwe verbintenis gaat ondertekenen bij Vitesse. Eerder al werd duidelijk dat hij net als Remko Pasveer vermoedelijk wel langer blijft, maar waar de goalie officieel al langer verbonden blijft aan de Arnhemmers, zal dat voor Vroegh op korte termijn ook gebeuren.

"Het staat er goed voor. De gesprekken gaan de laatste weken beter en sneller. Het is de intentie van beide kanten om er snel uit te komen", vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. "Ze willen de jeugd een kans geven, daar spreekt veel vertrouwen uit richting mij ook. Dat doet mij goed en ik wil het graag waarmaken hier in Arnhem. Ik heb al een aantal minuten mogen maken. Het volgende doel is iedere week in de basiself staan."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 3 juni 2020

  2. dinsdag 2 juni 2020

  3. maandag 1 juni 2020