'Wormuth genoemd bij Vitesse, Heracles door met smallere groep'

19 mei 2020, 19:54

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth wordt genoemd bij Vitesse. De Arnhemmers zijn op zoek naar een nieuwe trainer, nadat duidelijk werd dat het volgend seizoen niet verder gaat met Edward Sturing, De Duitse technisch directeur Johannes Spors wilde de interesse overigens niet bevestigen. Gesproken met nieuwe kandidaten werd er al wel. 

"Je moet er begrip voor hebben dat ik niet in ga op namen", reageerde Spors tegenover Omroep Gelderland op de mogelijke interesse van Vitesse in Wormuth. "We zoeken iemand die coöperatief is, die samenwerkt in een team en een duidelijk idee heeft over de speelwijze. We hebben al serieuze kandidaten en ik ben ervan overtuigd dat we hier een goede trainer krijgen."

Lees ookVitesse zoekt nieuwe trainer

Kleinere selectie

Verder schrijft TC/Tubantia dat Heracles Almelo de selectie gaat inkrimpen. Zo'n vijftien spelers moeten vertrekken, omdat een tweede team niet meer verplicht is in de nieuwe competitie-opzet van de KNVB. Dat betekent voor onder andere Jelle van Benthem, Niels Leemhuis, Reuven Niemeijer en Stephen Sama dat zij zeker mogen vertrekken. Een aantal van hen vond al een nieuwe club en mogelijk wordt het lijstje nog langer. Er loopt een flink aantal contracten af in Almelo.

Lees ookHeracles rekent op vertrek van Van den Buijs

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen