Jurjus staat open voor een langer verblijf bij De Graafschap

19 mei 2020, 18:41

Hidde Jurjus staat open voor een langer verblijf bij De Graafschap. De doelman wordt dit seizoen gehuurd van PSV, maar daar heeft hij weinig perspectief op speeltijd als hij daar komende zomer terugkeert. Daarom zou hij een langer avontuur in Doetinchem overwegen. 

Dat vertelt hij tegenover Omroep Gelderland. "Misschien zien ze toch een rol voor mij, dan ga ik graag naar PSV want ik ben daar graag. Op korte termijn staat een gesprek gepland. Tot nu toe weet ik niets", verduidelijkt Jurjus. In Eindhoven staan Lars Unnerstall, Jeroen Zoet én Robbin Ruiter bijvoorbeeld al onder contract, wat de concurrentie hevig maakt. "Ik wil vooral ergens lekker spelen." 

Jurjus kende bij De Graafschap, waar hij doorbrak als doelman, een goed seizoen en werd bijvoorbeeld gekozen tot de beste doelman van de derde periode. Dat hij mogelijk nog een jaar in de Eerste Divisie uitkomt, is geen probleem. "Ik wil graag lekker ergens spelen en bij De Graafschap heb ik een goed gevoel. Dat is ook algemeen bekend en dus is dat zeker weer een optie. Eind juni loopt mijn huurovereenkomst af. We gaan de verschillende opties rustig bekijken", aldus Jurjus.  

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen