Willem II bindt Nelom en wil Vrousai langer houden

Willem II bindt Nelom en wil Vrousai langer houden

19 mei 2020 – Willem II heeft Miquel Nelom (29) voor twee jaar langer vastgelegd. De verdediger had een aflopende verbintenis in Tilburg, maar zijn nieuwe contract, dat dinsdag officieel getekend werd, houdt hem tot en met 2022 in het Koning Willem II stadion. Ook hoopt de club verder te gaan met Marios Vrousai.In september kwam Nelom naar Tilburg en speelde sindsdien achttien officiële optredens en maakte daarin een goede indruk. "Ik ben aan het begin van het seizoen teruggekomen naar Nederland om het plezier in het spel terug te vinden. Dat is bij Willem II zeker gelukt", aldus Nelom. "Ik heb het hier goed naar mijn zin, ook omdat we een mooi seizoen gedraaid hebben. Al blijft het jammer dat we het niet af konden maken. Volgend seizoen willen we dit seizoen een goed vervolg geven en ik kijk ernaar uit om met Willem II Europees voetbal te spelen."

Ook technisch directeur Joris Mathijsen is ook blij dat het de oud-speler van onder andere Feyenoord, Excelsior, Sparta Rotterdam en Hibernian FC heeft vastgelegd. "Met zijn kwaliteiten en ervaring is Miquel belangrijk voor het team. Zowel binnen als buiten de lijnen heeft hij dit seizoen laten zien een meerwaarde te zijn voor ons. Miquel is evenals de club ambitieus, wil blijven groeien en nog meer successen vieren met Willem II."

Toekomst Vrousai
Verder schreef het Brabants Dagblad eerder vandaag (dinsdag) dat Willem II om tafel gaat met Olymiakos over aanvaller Vrousai. De afgelopen anderhalf seizoen werd hij gehuurd van de Griekse club en er is een optie tot koop, maar dat bedrag willen de Tilburgers vermoedelijk niet betalen, omdat ze toch weer of tafel moeten. Na een uitstekende start en zijn officiële debuut voor de nationale ploeg van Griekenland, verloor Vrousai dit seizoen zijn basisplaats aan Mike Tresor Ndayishimiye. Eerder kondigde Wellenreuther aan na dit seizoen te vertrekken, terwijl ook Fernando Lewis en Georgios Strezos een aflopend contract hebben. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 7 juni 2020

  2. zaterdag 6 juni 2020

  3. vrijdag 5 juni 2020