Linssen in wachtkamer bij Duitse club: "Heel serieus"

Linssen in wachtkamer bij Duitse club: "Heel serieus"

19 mei 2020 – Bryan Linssen vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Bundesliga. De 29-jarige aanvaller zit naar eigen zeggen in de wachtkamer bij een Duitse club. "Dat is heel serieus. Maar de competities gaan nu weer beginnen zodat clubs drukker zijn met andere zaken dan een transfer van mij", wordt Linssen geciteerd door De Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns.

Linssen beschikt bij Vitesse over een aflopend contract. Het staat vast dat de aanvaller gebruik gaat maken van zijn transfervrije status, maar een nieuwe club heeft hij nog niet gevonden. Feyenoord wilde Linssen graag vastleggen en deed hem meerdere aanbiedingen, maar vorige week werd duidelijk dat de toekomst van de Vitesse-captain niet in De Kuip ligt.

"Feyenoord gaf aan mij dolgraag te willen hebben. Maar het voorstel duidde er eerder op dat ze mij alleen zagen als versterking voor de breedte van de selectie", gaf Linssen aan bij De Gelderlander. "Ik wil geen spelletjes spelen. Ik heb ook geen miljoen euro gevraagd. Maar na ons tegenbod kon het bod van Feyenoord nog fors omhoog. Dat vond ik vreemd. Ik kreeg zo nooit het topgevoel bij Feyenoord. Ik heb ook rekening gehouden met de nieuwe omstandigheden in het profvoetbal."

Nu Feyenoord geen optie meer is, zal Linssen naar alle waarschijnlijkheid in het buitenland aan de slag gaan. In China of Dubai kan hij zich financieel onafhankelijk spelen. De geïnteresseerde Duitse club is er eentje uit het rechterrijtje van de Bundesliga. Linssen werd ook in verband gebracht met AEK Athene en KRC Genk, maar van die clubs vernam hij niets.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021