'Feyenoord nog niet akkoord met trio over nieuw contract'

19 mei 2020, 11:34   Bijgewerkt: 28 mei 2020, 22:32

Feyenoord is er nog niet in geslaagd overeenstemming te bereiken met Eric Botteghin en Leroy Fer over een nieuw contract, meldt Voetbal International. De Rotterdamse club hoopt het tweetal langer aan zich te binden, maar er is vooralsnog een te groot gat tussen vraag en aanbod. Mede door de coronacrisis heeft Feyenoord minder spelersbudget.

Eerder greep Feyenoord al naast de komst van Bryan Linssen. De aanvaller van Vitesse wilde graag de overstap maken naar De Kuip, maar kon zich niet vinden in het financiële voorstel van de geïnteresseerde club. Algemeen directeur Mark Koevermans sprak begin mei de verwachting uit dat Feyenoord door de coronacrisis 30 procent van de begroting te moeten inleveren.

Kökcü

Feyenoord hoopt eveneens Orkun Kökcü langer aan zich te binden. Hij beschikt in tegenstelling tot Botteghin en Fer niet over een aflopend contract. De jonge middenvelder staat echter wel in de belangstelling van meerdere Europese topclubs. Mundo Deportivo meldde maandag nog dat Arsenal twintig à dertig miljoen euro over heeft voor Kökcü.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen