Kamp-Tagliafico voerde al gesprekken met diverse clubs

Kamp-Tagliafico voerde al gesprekken met diverse clubs

19 mei 2020 – Nicolás Tagliafico heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld. De Argentijnse linksback is uitgekeken op de Eredivisie en hoopt op een transfer naar een Europese topcompetitie. Zijn zaakwaarnemer, Ricardo Schlieper, is ook van plan Tagliafico naar een grote competitie te brengen."Dat is wel het idee", bevestigt hij in gesprek met Passione Inter. "We zullen zien hoe de markt zich ontwikkelt." De belangenbehartiger wil niet vertellen met welke clubs het kamp-Tagliafico contact heeft. "We hebben gesproken met clubs uit diverse landen. Je zult begrijpen dat dit soort gesprekken zeer vertrouwelijk zijn."

Tagliafico wordt met meerdere clubs in verband gebracht. Onder meer Atlético Madrid zou de Argentijn willen inlijven. Inter behoort niet tot de clubs waarmee het management van de linksback mee om tafel is geweest, laat Schlieper weten.

De Argentijn zelf herhaalde vorige week zijn vertrekwens. "Atlético Madrid was vorig jaar geïnteresseerd, maar we besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven. Dit jaar ligt alles nog open. We zullen afwachten wat er nu gaat gebeuren", zei de verdediger van Ajax tegen Radio Continental. "Ajax is een geweldige club, maar de competitie is niet heel sterk. Ik ga liever niet in op geruchten."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 13 juli 2020

  2. zondag 12 juli 2020

  3. zaterdag 11 juli 2020