Officieel: Pasveer jaar langer doelverdediger bij Vitesse

Officieel: Pasveer jaar langer doelverdediger bij Vitesse

18 mei 2020 – Vitesse heeft het contract van Remko Pasveer maandag officieel verlengd. De keeper had een aflopende verbintenis, maar blijft een jaar langer verbonden aan de Arnhemse club met een nieuw contract. Eerder lonkte een buitenlands avontuur voor de ervaren keeper (36), maar de laatste weken werd al duidelijk dat hij zou bijtekenen.Dat laat Vitesse weten op de clubsite. "Vitesse is een heel prettige club om voor te spelen. De faciliteiten zijn uitstekend en we spelen jaarlijks mee om plaatsing voor Europees voetbal", aldus Pasveer. "Ik heb een goed seizoen achter de rug. Door mezelf te zijn wil, ik mijn bijdrage leveren aan het team. Ik voel mij topfit en voor mijn gevoel kan ik nog jaren mee op dit niveau."

Ook technisch directeur Johannes Spors, voor wie dit zijn eerste grote officiële klus was, is blij met het contractnieuws. "Remko is één van de beste doelmannen van Nederland. En met al zijn ervaring kan hij het team, en specifiek onze talenten, onder zijn hoede nemen. De contractverlenging van Remko was een belangrijk speerpunt voor ons. We zijn daarom hartstikke blij dat wederzijds is uitgesproken om met elkaar door te gaan."

Pasveer is dit seizoen de onbetwiste eerste doelman van Vitesse. In zijn eerste jaar verloor de routinier zijn plek nog aan Jeroen Houwen en vorig seizoen kreeg Eduardo eerst de voorkeur. Maar aan het einde van het seizoen zette Leonid Slutsky Pasveer in het doel. Ook onder Edward Sturing bleef de keeper eerste keuze en zal dat vermoedelijk volgend jaar ook zo zijn. Eerder speelde hij voor FC Twente, Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en PSV.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020