Klopp: ergere dingen dan missen PL-titel, maar zou niet eerlijk zijn

18 mei 2020, 18:53

Jürgen Klopp vindt dat de veiligheid in Engeland ook de komende maanden voorop moet blijven staan. Hoewel de trainingen hervat mogen worden door de Premier League-clubs, zou de oefenmeester van Liverpool het geen ramp vinden als de competitie uiteindelijk niet hervat wordt. "Er zijn ergere dingen in het leven dan geen kampioen worden."

Dat zei de coach tijdens een bijeenkomst van de Duitse voetbalbond over het feit dat de trainingen hervat mogen worden. Uiteraard hoopt Klopp wel dat het seizoen afgemaakt kan worden. "Als sportman zou het vernietigen van een seizoen het slechtst denkbare scenario zijn", erkende hij. "We hebben 76% van het seizoen gespeeld en dan zou je het willen stoppen? Een annulering zou onrechtvaardig aanvoelen."

Lees ookPremier League-clubs mogen training in groepsverband opstarten

Toch staat de veiligheid voorop, benadrukt Klopp. Ook tijdens het hervatten van de training. "Niemand zal op ons trainingscentra besmet raken met het coronavirus. Het zal een van de veiligste plekken ter wereld zijn", verzekert de coach van The Reds. "De spelers gaan daarna naar huis en houden zich aan de thuisisolatie. We willen het allemaal zo goed mogelijk doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen